in ,

Vezi imaginea cu premierul Mihai Tudose adunându-și lucrurile din Palatul Victoria

premierul Mihai Tudose

Ulterior demisiei din această seară, premierul Mihai Tudose s-a îndreptat precipitat către Palatul Victoria, după ce a asigurat mai întâi asistența că nu se îndreaptă nici către sediul USR, pentru a-și completa o adeziune în semn de protest față de Liviu Dragnea, și nici către birourile DNA, pentru a executa un denunț de partid, așa cum se obișnuiește îndeobște, în momente precum cel de față, la formațiunea din Kiseleff 10. „Merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul”, a declarat premierul demisionar, aparent abătut, o jumătate de oră mai târziu fotografii Barikadei surprinzându-l, într-o dispoziție radical schimbată, debarasând incinta de logistica folosită în ultimele sale zile de guvernare.
Mihai Tudose și-a anunțat, luni seara, în ședința CEx al PSD, demisia din funcția de premier. Informația a fost confirmată oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a ieșit din sediul PSD. Tudose și-a anunțat demisia după ce Comitetul Executiv Național al PSD a votat în favoarea retragerii sprijinului politic. Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, ar urma să asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid.
premierul Mihai Tudose

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
transportoare blindate

Armata se înnoiește! Vezi cum vor arăta cele 197 de transportoare blindate produse la Uzina Mecanică București

Pesediștii se alătură protestatarilor din Piața Victoriei

Pesediștii se alătură protestatarilor din Piața Victoriei: ”Am auzit că Soros plătește 200 de lei pentru fiecare oaie prezentă!”