in , ,

Epidemiologul chinez care a găsit remediul răspândirii coronavirusului: ”Chinezii trebuie să înceteze imediat să mai facă sex cu găinile!”

coronavirus2

Un renumit epidemiolog din China, care se află în fruntea colectivelor de cercetare privind soluțiile de eradicare ale coronavirusului Wuhan, susține că a găsit o modalitate de a opri focarul noii pandemii ucigătoare. Ling Shim Ping, șef epidemiolog la Universitatea din Beijing, consideră că mortalul coronavirus Wuhan s-a dezvoltat prin actul sexual interspecie și că această practică trebuie întreruptă pentru a pune capăt dezastrului.

Ling Shim Ping a mers ieri la televiziunea națională pentru a avertiza populația chineză și restul lumii în legătură cu originea și potențialul remediu pentru epidemia care poate pune viața cetățenilor întregii lumi în pericol.

„Acum putem confirma că virusul ucigaș s-a răspândit prin actul sexual între oameni și pui în regiunea Wuhan și singura cale de a pune capăt focarului este abstinența”, a avertizat dr. Ping la televiziunea națională.

Ling Shim Ping susține că cercetările sale au dovedit faptul că, în mod similar cu virusul SIDA, care s-a dezvoltat prin actul sexual între oameni și maimuțe, coronavirusul Wuhan s-a dezvoltat prin actul sexual între oameni și păsări de curte.

„Negrii au virusul SIDA, deoarece dorm cu maimuțe, iar chinezii au Coronavirus din cauza sexului cu puii. Acest lucru trebuie să se oprească acum”, a spus Ling Shim Ping în emisiunea difuzată de China Central Television.

La chinezi, practica culturală a relațiilor sexuale cu puii pentru a îndepărta spiritele rele, a promova creșterea culturilor și a vindeca disfuncția erectilă este o credință larg răspândită și practicată în multe regiuni ale țării, au recunoscut experții. „Aceste tradiții au fost menținute de milenii și va fi greu pentru poporul chinez să înceteze să se dedice acestor activități”, au explicat sociologii asiatici.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana grecu

Mircea Badea, atac murdar la fosta parteneră de istericale, Dana Grecu: ”N-am mai văzut-o de doi ani la Antena 3”

suzeta dana budeanu

Video: Dana Budeanu a nășit primul copil de pesedist, căruia i-a dăruit o suzetă originală Mercedes din aur masiv!