in , ,

Dăncilă trage apa, pardon, semnalul de alarmă, în PSD: ”Cine mă mai face proastă părăsește partidul!”

Exact ca o haita de caini care turbeaza dupa ce a fost gonita din curtea macelariei si patriotii din PSD au inceput sa se sfasie intre ei dupa ce au fost idepartati de la ciolanul puterii.

La sedinta PSD in care trebuia sa se analizeze rezultatele din primul tur si sa se puna la punct planul pentru urmatoarea confruntare, s-a ajuns la tipete, jigniri, lacrimi si demisii ca intr-o telenovela turceasca. Dupa ce i-a exclus pe Cosmin Gusa si pe Ana Birchal, neconflictuala Viorica a sarit la gatul lui Claudiu Manda caruia i-a atras atentia ca ”un barbat adevarat nu jigneste o femeie, facand-o proasta satului, chiar daca este vorba de mine”.

In semn de protest, Olguta Vasilescu a anuntat ca nu va mai fi sefa de campanie iar legat de barbatia lui Claudiu a afirmat ca ea, ca sotie, este singura care-i poate da note de trecere sau lasa repetent.

”N-am plans asa din 1970 cand am vazut filmul indian ”Vagabondul” dar jur, aici, in fata conducerii PSD, ca daca ma mai face cineva proasta, n-o sa mai fiu atat de intelegatoare si o sa-l trimit imediat acasa, la proasta de ma-sa care nu l-a educat”, a declarat liderul PSD, Viorica Dancila, stergandu-si mucii cu maneca sacoului Chanel.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Campanie electorală neortodoxă: Iohannis atacat cu mistreți în Codrii Vlăsiei!

curva gura de aur

Azi, de Sfântul Ioan Gură de Aur, n-au voie să muncească nici lucrătoarele cu gura…