in ,

Video: Dana Budeanu a nășit primul copil de pesedist, căruia i-a dăruit o suzetă originală Mercedes din aur masiv!

suzeta dana budeanu

Nici nu a intrat bine in paine de cand a devenit membru de baza al stangii democrate ca doamna Budeanu a si fost invitata sa naseasca copilul unui lider PSD.

Cum obiceiul incetatenit in partidul celor multi se napastuit este ca la nunta, botezul si chiar parastasul oricarui socialist adevarat sa se stranga sume si obiecte valoroase cu care, la o adica, sa fie justificate averile ilicite, si la aceasta chermeza pretentiile au fost pe masura. Darul, in valuta forte sau cadouri nemaivazute, nu au coborat sub 5000 de euro de caciula insa exigenta Danuta a facut fata cu brio situatiei.

Pentru a dovedi ca nu e fo ametita de duzina, nasica i-a infipt intre buzite sarbatoritului o suzeta Mercedes, din aur masiv iar pe degetele i-a insurubat cate un ghiul de toata frumusetea.

Pe acordurile divine ale lui Mozart de la Piatra Olt, creatoarea de arta, a dansat, a mancat zeci de mici dupa care a ragait fericita pana spre dimineata,  satisfacuta ca, in PSD, si-a gasit in sfarsit anturajul de mafioti adevarati pe care-l cauta de multa vreme.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus2

Epidemiologul chinez care a găsit remediul răspândirii coronavirusului: ”Chinezii trebuie să înceteze imediat să mai facă sex cu găinile!”

pf-daniel-pacanele

Patriarhul Daniel are centura neagră la păcănele: 5 aparate i-au dat jackpot-ul pe loc după ce le-a atins pe când sfinţea o sală de jocuri!