in , ,

Irina Rimes are mână liberă de la Guvern să ”modernizeze” toate operele lui Brâncuși din Târgu Jiu!

irina rimmes coloana infinitului

Prezent la evenimentul de la Muzeul Național de Artă, dedicat Zilei Brâncuși, premierul Ludovic Orban  a declarat că marele sculptor trebuie celebrat afirmând că este „una dintre marile valori pe care comunismul a încercat să ni le răpească”.

”Salut initiativa de a o propune pe Irina ambasadorul marelui sculptor si, astazi, i-am dat mana libera sa se ocupe de modernizarea tuturor lucrarilor din Targu Jiu. A venit vremea ca opera lui Brancusi sa intinereasca pentru a fi inteleasa si de tinerii mai putin educati”.

Pentru a le demonstra ca s-au inselat in aprecieri carcotasilor care s-au aratat scandalizati de alegerea ”unei biete cantarete” ca reprezentant al unicului Brancusi, Irina Rimes a trecut la treaba imediat dupa ce si-a incheiat discursul de la Muzeul de Arta.

”Simplitatea acestui om complex pe mine mă inspiră şi cred că ar putea să inspire mulţi, mulţi tineri care-şi doresc să găsească esenţa în artă. In urma unui sondaj de opinie am hotarat ca vom vopsi toate sculpturile in culori fosforescente de club pentru a atrage cat mai multi vizitatori tineri”, le-a spus artista sutelor de tineri care au înfruntat ploaia pentru a fi prezenţi în curtea MNAR.

Sub directa ei indrumare au fost demarate deja lucrarile de ”upgradare” a vechilor sculpturi. ”Coloana fără sfârșit”  va fi prelungita cu inca 500 de metri, ”pentru a ajunge la nori” si va fi vopsita in magenta si verde brotacel.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
canabis in apartament

Ne pleacă investitorii, la pușcărie! Tânăr afacerist din Oradea ridicat de DIICOT după ce anchetatorii i-au găsit o plantație de canabis în apartament!

protest tudorel toader

30 de mii de ieșeni cer demisia lui Tudorel Toader: ”Locul slugilor este lângă stăpân, la Rahova!”