in

Zece lucruri despre înfrângerea Naţionalei României în meciul cu Spania

contra voma

1. Strategia de joc a lui Contra a fost într-atât de agresivă şi de ofensivă încât, după meci, selecţionerul a fost nominalizat pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace.

2. După înfrângerea suferită în faţa Spaniei, Cosmin Contra a recunoscut faptul că a greşit impardonabil neconvocându-l la acest meci, în locul său, tocmai pe selecţionerul Naţionalei mici, Mirel Rădoi

3. Gigi Becali: ”Păi, băbăiatule, dacă eram io finanţator la Naţională, pac – pac îl schimbam pe Contra la pauză direct cu naşu‘ Hagi, ca să tragem şi noi mai mult de un șut la poartă în repriza secundă!”

4. Frizerul Naţionalei a fost făcut direct răspunzător de eşecul în faţa Spaniei: l-a ţinut pe Contra 45 de minute cu pleata gelată trasă prin feon şi fixativ, când în doar jumătate din timpul ăsta selecţionerul ar fi putut desena un 11 competitiv dând copy – paste notiţelor lui Rădoi…

5. După meciul pierdut în faţa Spaniei, Naţionala lui Contra şi Burleanu a pierdut suportul firmei de echipament sportiv care a asigura până acum ţinutele de antrenament şi de joc ale tricolorilor. De la meciul următor, Naţionala va purta un nou echipament, marca ”Voma”, mult mai apropiat de stilul de joc pe care îl practică în acest moment.

6. Producătorii de echipament sportiv de la ”Joma” s-au reorientat către Naţionala Română de Păcănele, care are cele mai mari şanse să câştige anul viitor Campionatul European de Mică – Mare, şi Balcaniada de Roşie – Neagră.

7. Suporterii i-au cerut lui Contra să-i selecţioneze pentru următorul meci, cel de baraj, şi pe Ţociu, Palade, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, cu care să completeze galeria de clovni pe care obişnuieşte să o tot trimită pe teren.

8. Într-un sondaj publicat pe Facebook, Patriarhul Daniel a fost declarat cel mai potrivit număr 10 care ar putea activa în prezent în echipa lui Contra. ”N-ar fi bun în poartă, că încasează tot şi refuză orice degajare. Dar la cum pune el stop cu buzunarul tuturor daniilor bugetare, driblând apoi armatele de inspectori de la A.N.A.F, cu siguranţă că i-ar lua faţa la mijloc lui Ianis Hagi”, a fost concluzia sondorilor de opinie.

9. Gabi Tamaş s-a răzbunat crunt pentru înfrângerea Naţionalei, băgând sub masă toţi spaniolii care i-au dat de băut în cele 4 cluburi din Centrul Vechi în care a vizionat confruntarea.

10. La conferinţa de presă de după meci, selecţionerul României, Cosmin Contra a explicat cum a reuşit România să nu joace nimic în condiţiile în care el spusese anterior că este foarte pregătit: ”Am avut un plan foarte bun, dar adversarii ne-au surprins. Au fost mai mereu 11 spanioli pe teren şi-n plus ne-am trezit la meci şi cu o brigadă de arbitri!”…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
contra la monta

Mema Zilei: Monta lui Contra

daea porc craciun

Ultima sentință a lui Petre Daea: Românii, fără porc pe masă de Crăciun!