in , ,

Culmea tupeului! Pesedistul Marcel Ciolacu are certificat de Luptător Determinant în Războiul Rece!

Odata cu cererea domnului Ciolacu de a-si upgrada certificatul de revolutionar apar detalii socante din viata sa. Culmea tupeului pare sa fie legitimatia de Luptător Determinant in Razboiul Rece pe care liderul pesedist si-a scos-o la inceputul anilor ´90 si cu care beneficiaza de nenumarate avantaje. ”Nu stiu cum s-au simtit altii in timpul Razboiului Rece insa pe mine m-a mutilat efectiv perioada aceea sinistra de saracie, frig si nedreptati din fiecare an. In razboiul rece, din noiembrie si pana in martie, am tinut mereu cu cei mai incercati de soarta, batrani, femei singure, familii cu multi copii, oameni care nu avea cu ce se incalzi in locuinte etc. Am stat an de an cu mana pe lopata, pe freza de zapada sau pe buldozer, jurand ca voi lupta tot restul vietii cu precipitatiile abundente pe timp de iarna, cu depunerile masive de omat, ca sa apar nobilele idealuri ale socialismului, cea mai corecta orinduire din istoria omenirii in care smecherii traiesc ca nababii iar fraierii chitaie de foame”, a declarat Marcel, invitat la Antena 3.

Odata cu cererea pesedistului Marcel Ciolacu de a-si upgrada certificatul de revolutionar apar detalii socante din viata sa. Culmea tupeului pare sa fie legitimatia de Luptător Determinant in Razboiul Rece pe care liderul pesedist si-a scos-o  la inceputul anilor ´90 si cu care beneficiaza de nenumarate avantaje.

”Nu stiu cum s-au simtit altii in timpul Razboiului Rece insa pe mine m-a mutilat efectiv perioada aceea sinistra de saracie, frig si nedreptati din fiecare an. In razboiul rece, din noiembrie si pana in martie, am tinut mereu cu cei mai incercati de soarta, batrani, femei singure, familii cu multi copii, oameni care nu avea cu ce se incalzi in locuinte etc.

Am stat an de an cu mana pe lopata, pe freza de zapada sau pe buldozer, jurand ca voi lupta tot restul vietii cu precipitatiile abundente pe timp de iarna, cu depunerile masive de omat, ca sa apar nobilele idealuri ale socialismului, cea mai corecta orinduire din istoria omenirii in care smecherii traiesc ca nababii iar fraierii chitaie de foame”, a declarat Marcel Ciolacu, invitat la Antena 3.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pf daniel cip cioplit

Patriarhul e ferm: ”Dumnezeu ne poruncește – Să nu-ți faci CIP cioplit, fie el chiar și electronic!”

irina tanse inel dragnea

Dragnea renunță la cererea de eliberare din pușcărie după ce Irina a scos de pe deget inelul de logodnă!