in , ,

Dragnea și Mazăre vor să angajeze doi srilankezi care să faca pușcărie în locul lor!

Crescuti de mici in familii modeste si ajunsi la maturitate, prin infractiuni deosebit de grave, sa traiasca ca niste adevarati nababi, o data intorsi la traiul simplu din puscarie, Liviu Dragnea si Radu Mazare au clacat. Nu mai stiu cum sa se comporte, tremura tot timpul si au colturile gurii napadite, in permanenta, de scuipat.

De cand scandalul cu emigrantii din Ditrau a luat amploare cei doi tovarasi socialisti au insa alte fete, luminate parca de un licar de speranta. Vicleni si unsi cu toate alifiile inca dinainte de a fi incarcerati, Raducu si Livu au gasit solutia salvatoare. Au dat anunt ca vor sa angajeze, legal, cu carte de munca, doi srilankezi care sa le ispaseasca pedepsele. Fata de amaratii care trudesc cu 300 de euro pe luna la brutaria din Ditrau, celor care se baga sa-i suplineasca la mititica, ex-smecherii PSD le promit salarii pe viata de 3800 lire sterline.

”Ideea ne venise de saptamana trecuta dar ne-am hotarat sa o punem in aplicare dupa ce ne-a sunat prietenul si bunul nostru coleg, Valeriu Zgonea pe care, pana ni se va rezolva situatia, il asteptam cu drag printre noi, detinutii nevinovati”, a declarat Liviu Dragnea in timp ce sufla in jigleurul unei masini la care lucra impreuna cu echipa de mecanici  din atelierul auto al inchisorii.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sediul psd kiseleff

Amintiri din casa hoților: două jurnaliste lăsate fără portofele în sediul PSD din Kiseleff!

tornada padure defrisata

Tornadă în Prahova! Furtuna a doborât 10 hectare de pădure şi a cărat tot lemnul în Austria!