in ,

Divorțul secolului! După ce au trăit o frumoasă cotârceala la prima vedere, Brigitte și Pastramă se despart!

brigitte pastrama

La oricine din „lumea buna” a mondenului mioritic te-ai fi asteptat dar ca delicata Brigitte sa scoata din meniu Pastrama, asta da bomba. La nici un an de cand au cunoscut o frumoasa cotarceala la prima vedere, cei doi porumbei cu aspect de mama si valet se pare ca nu o sa-si mai amestece pasii prea mult pe aceleasi carari. Zvonurile legate de despartire au aparut inca de la primele mozoale cand mamica lui Florin a aflat ca viitoarea nora a facut parnaie pentru violenta si inselaciuni si, in acelasi timp, Brigitte a strambat din boticu-i de delfin lovit de un spargator de gheata cand si-a dat seama ca „ marele om de afaceri” cu care „s-a frecat” prin toate cotloanele Fermei-tv, nu este decat un biet amarat, plin de datorii si procese.

Capacul pe romantica lor poveste de amor a fost pus zilele trecute cand brunetul cu zambet de lautar de tren a scos la vanzare shaormaria in care bagase banii intreprinzatoarea lui sotie.

Dupa ce i-a pus dinti in gura si bucle pe crestet la aceeasi clinica turceasca unde s-a facut si ea frumoasa(?), Brigitte, obisnuita cu smecheri plin de lovele, a hotarat sa-i arate usa lui Florin si sa-si vada amandoi de viata.

„Am banuit dupa cum spargea si scuipa seminte ca e un amarastean dar, frecandu-ma destul de acceptabil in plictiseala aia de la emisiunea Ferma, am zis sa-l incerc si pe asta. Imi luasem prea multa cafteala de la Ilie si prea multe tepe de la urmatorul ca sa nu imi fac cinste cu ceva nou. Asta e! Renunt definitiv la pastrama dar asta nu inseamna ca scot si carnatii din viata mea”, s-a destainuit fermecatoarea diva banateana.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un mare actor s-a prăpădit îndurerând milioane de români. Premierul, în lacrimi: ”Adio, maestre!”

mici grata biserica

Doi preoți din Vama Veche, sancţionaţi pentru că au transformat, de 1 Mai, în grătare de mici cutiile pentru lumânări!