in ,

Un mare actor s-a prăpădit îndurerând milioane de români. Premierul, în lacrimi: ”Adio, maestre!”

Sunt multi actori tineri plini de talent si carisma insa cand vine vorba de o comparatie cu generatia „monstrilor sacri”, Gheorghe Dinica, Stefan Iordache, George Constantin , Toma Caragiu, Dem Radulescu, Marin Moraru, Amza Pellea, Victor Rebengiuc sau Octavian Cotescu parca suntem nevoiti ca, avand ochii inlacrimati de nostalgie si respect„, sa recunoastem ca va mai trece ceva timp pana cand ecranul si scena isi vor recapata magnetismul de odinioara.

Si in India situatia este identica cu cea de la noi. Bollywood-ul  are zeci de vedete incontestabile insa cand zici Raj Kapoor, s-a terminat orice discutie. Din pacate, la numai o zi de la trecerea in nefiinta a inegalabilului Irrfan Khan, celebru din filme precum ”Slumdog Millionaire” şi ”Life of Pi”, a plecat dintre noi si Rishi, fiul marelui Raj Kapoor, actor care a jucat in peste 100 de filme si care a castigat premiul Filmfare, echivalentul Oscarului in India. Fermecatoarea actrita indiana de origine romana, Iulia Vantur a transmis condoleante familiilor celor doi colegi cu care a impartit de nenumarate ori platourile de filmare. Urmand exemplul romancei,  premierul Indiei, Narendra Modi, a tinut un discurs cutremurator in care a declarat ca  Rishi Kapoor a fost o imensă sursă de talent: ”Era pasionat de filme și de progresul Indiei. Condoleanțe familiei și fanilor. Adio,maestre!”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
kim jong un

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, și-a facut apariția după ce a supraviețuit unei aventuri incredibile în focarul din Suceava!

brigitte pastrama

Divorțul secolului! După ce au trăit o frumoasă cotârceala la prima vedere, Brigitte și Pastramă se despart!