in ,

Numele lui Mihai Gâdea, vehiculat în dosarul șpăgilor de la PSD Arad!

kovesi-gadea

Jurnalistul Dan Turturică scrie că se pregătește o mișcare surpriză la Antena 3, postul tv deținut de mogulul Dan Voiculescu.

În publicația Universul.net. se spune că la Antena 3 este un scandal monstru între Mihai Gâdea și Adrian Ursu, iar patronul Voiculescu ar urma să-l dea afară pe primul.

”Gâdea se pregătește să părăsească Antena 3, ca urmare a unui conflict mocnit cu Adrian Ursu, noul favorit al lui Dan Voiculescu. Gâdea a tot povestit unor apropiați, în ultimele luni, despre intenția lui de a deveni corespondent CNN. Nu am aflat și dacă vreunul dintre ei a reușit să se abțină să nu izbucnească în hohote de râs.

Dosarul ”PSD Arad” avansează accelerat la DNA. În dosar apare și o discuție purtată de directorul economic al DRDP Timișoara, Aurel Costin Purcel, în care acesta vorbește despre posibilitatea de-a plăti o campanie mediatică.

Este invocat numele lui Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3.

Deranjat de influența PSD Arad la vârful DRDP, Purcel face următorul comentariu: „Eu i-am zis lui Mircea, io… dacă mă mai mușcă mult lumea de cur, printre care și colegii tăi de la Arad, eu scot 10.000 de euro din buzunar și mă duc la Antena 3… Eu nu mă duc la o fițuică din asta, aicea, să… Eu scot 10.000 de euro din buzunar, că-i am, mă duc la Antena 3 și-i dau lui Gâdea… și… și trei… și trei zile vorbesc numa’ de … nu… numai de Lu… Lucaciu, de Ispravnic, de cine vreau eu!”.

În dosarul șpăgilor de la PSD Arad sunt urmăriți penal președintele PSD Arad, Dorel Căprar, și parlamentarii Florin Tripa și Ioan Chisăliță.

Procurorii DNA au adunat dovezi din care reiese că posturile de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Timișoara erau ocupate contra unor sume de bani strict la recomandare de la PSD, că aceste posturi erau motiv de război între filialele PSD Arad, Timiș și Caraș Severin, că erau vizate pentru împărțirea de la partid inclusiv posturile pentru lucrători necalificați, și că persoanele care erau angajate ca urmare a sprijinului politic erau obligate să plătească o taxă la PSD.”, scrie Turturică.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
turisti grecia

Turiști români arestați în Grecia după ce au aprins un grătar în fața Parthenonului din Atena!

Bombă! Guvernul anunță reinstituirea carantinei și a izolării!