in ,

Ca șefă a femeilor pesediste fără școală, inginera Viorica se simte ca broșa în piept!

viorica dancila

Chiar daca nu o spune in public, Viorica Dancila recunoaste in medii restranse ca numirea ei in posturi atat de importante precum presedinte de partid si premier au fost, efectiv, contra naturii, si ultimii doi ani au obosit-o cum n-a fost ea nici cand mergea la secerat in copilarie.

Scapata de responsabilitatile imense si de atacurile misogine ale barbatilor care o considerau ”o proasta cu ceas la mana”, Viorica simte ca, in sfarsit, si-a gasit menirea dupa ce a fost numita sefa femeilor pesediste.

Surpriza a fost cu atat mai placuta dupa ce a constatat ca nu va conduce toate cucoanele din partid ci doar pe alea fara scoala, care reprezinta peste 98% din efectivul de cadre.

Cu autoritatea si prestanta ei de matematiciana desavarsita, sexoasei blondine i se va parea floare la ureche sa managerieze niste gospodine simple,  fara aspiratii prea inalte.

”Noi eram obisnuite ca in frunte sa avem o burta de barbat dar acum, dupa ce au trimis-o pe doamna Dancila in fruntea noastra, banuim ca lucrurile o sa se schimbe”, a declarat tanti Suzana, membra de vaza a PSD – Rosiorii de Vede.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mos nicolae

7 lucruri pe care nu le știai despre Moș Nicolae!

dancila moase

Viorica Dăncilă, spirituală: ”La fetele care n-au fost cuminți, de Sărbători vine moașele!”