in , ,

FOTO: Un român din Anglia a lăsat apartamentul închiriat infestat cu viermi după ce a fost evacuat pentru o datorie de peste 6.000 de lire către proprietar!

viermi in frigider 2

Un proprietar din Marea Britanie a rămas cu o pagubă de peste 6000 lire sterline, fără să mai poată recupera vreun ban, după ce chiriașul său român i-a lăsat în mod intenționat, înainte de evacuare, proprietatea închiriată într-o mizerie de nedescris.

Fotografiile obținute de MailOnline dezvăluie infecția de la locuința din Barking, Essex, cu viermi și gândaci care au frigiderul și congelatorul. Proprietarul locuinței a fost capabil să-l izgonească pe chiriaș doar după o luptă de șapte luni, fără să poată recupera nimic din chiria datorată după ce autoritățile au constatat că cetățeanul român nu avea niciun fel de bun în Marea Britanie. Ulterior, omul s-a îndreptat împotriva agenției imobiliare care a mijlocit contractul de închiriere, acuzând faptul că aceasta nu a efectuat cercetările corespunzătoare și a permis românului recidivist, care a mai fost evacuat anterior și din alte proprietăți pe motiv de neplată, să treacă de filtrul verificărilor.

Agenția de asigurări și consultanță juridică ”Legal forLandlords”, care a ajutat proprietarul să-și recapete controlul asupra locuinței, a prezentat imaginile îngrozitoare ale casei pentru a evidenția situația proprietarilor care se ocupă de chiriași cu probleme, iar Sim Sekhon, directorul general al ”Legal forLandlords”, a declarat: „Am rezolvat multe cazuri în care chiriașii au lăsat proprietăți într-o stare de îngrijorare, dar acesta este cu siguranță unul dintre cele mai grave pe care le-am văzut. O mare parte din această situație a fost creată deliberat, cu intenția de a provoca cât mai multe daune. Este un caz care ar pune cu adevărat în lumină problemele cauzate de chiriașii necinstiți. Ne-am obișnuit să auzim în mod regulat știri despre proprietarii necinstiți și despre nevoia de a proteja chiriașii, dar aceste incidente nu sunt neobișnuite și ar trebui făcute mai multe pentru a ne asigura că drepturile proprietarilor sunt ocrotite în mod egal.”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tariceanu suspect

De ziua lui, Tăriceanu a fost felicitat în calitate de suspect, nu de sărbătorit!

andreea balan minte

Andreea Bălan, implicată într-un scandal imens în care fanii o acuză că minte cu nerușinare!