in ,

Viorica Dancilă, dezbatere în cerc: ”Dar mai bine sa vorbim despre…”

viorica dancila aria cercului

Sustinatorii matematicienei Vasilica i-au laudat performanta de a raspunde ”din picioare, nu tolanita pe divan ca neamtul”, incercand din rasputeri sa-i infiga sub coc proprietati pe care biata femeie nu le-a avut niciodata: logica, spontaneitate, cultura.

Cei care nu au avut bani de club sau placerea de a merge la un teatru in oras si au asteptat sa vada, gratis, sange la dezbaterile televizate ale candidatilor la presedintie, au avut o mare dezamagire: nu au aflat nimic nou nici despre Iohannis, nici legat de Dancila. Cine a avut ochi, urechi si creier a vazut, inca o data, de ce Iohannis a fost ales de trei ori , cu unanimitate de voturi, primar al Sibiului si apoi stampilat de  6,5 milioane de alegatori pentru functia de presedinte al tarii in timp ce Viorica a fost scoasa de la scoala din Videle si trimisa la Bruxelles dupa care adusa, fara explicatii, in fruntea guvernului, ca urmare a alegerii facute de un singur om, Liviu Dragnea.

Chiar daca sezatoarea in stil american moderata de Iohannis a fost, cum urla unii carcotasi, regizata, problemele ridicate s-au bucurat de raspunsuri concrete, interesante si la obiect iar gazda a dovedit ca atunci cand vorbeste liber nu mai are intonatia aia ciudata care i-a adus o gramada de critici.

Viorica Vasilica a turuit doua ore si, ca orice olteanca, putea sa dea din clanta trei zile fara pauza, insa in afara de ineptii si atacuri la persoana contracandidatului, cand s-a simtit trimisa in corzi de intrebari incomode a intors-o cum a invatat la partid: ”dar mai bine sa vorbim de casele lui Iohannis si de liberalii lui care au taiat salariile si pensiile”.

Pe alegatorii inca nehotarati, care au interpretat aiurea zambetul presedintelui cand a fost instiintat ca matematiciana Vasilica nu stie sa calculeze aria cercului, ii informam ca Iohannis a terminat cu media 10, ca sef de promotie, o facultate de prestigiu din Cluj fata de neconflictuala care, pana a o descoperi Livache, a fost, toata viata ei, ultima din clasa.

Deci, daca vreti sa ne mai invartim in cercul fara arie inca o suta de ani, votati  prima femeie din istoria Romaniei pe care, daca o duci la gara,  stie sa urce in tren singura.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila aria cercului

VIDEO! Dăncilă, dusă cu cercul: ”Dar Iohannis știe ariile la triunghii și dreptunghii?

mircea badea batut

Tedi motociclistul: ”Să-ți dai copilul să facă mate cu Dăncilă e ca și cum l-ai trimite să învețe box de la Mircea Badea!”