in

Băsescu l-a felicitat pe Palada pentru rezultatul din primul tur: „Ești un porc”

Inca dinainte de a se inchide urnele de vot, studiourile televiziunilor au fost invadate de „cei mai competenti” analisti, jurnalisti, politologi, impostori si parerologi cu diploma. Se puteau auzi cele mai traznite interpretari ale rezultatelor, insa nimeni nu a gasit vreo explicatie a succesului incredibil repurtat de Viorica Dancila.

Aflat la una din mesele rotunde televizate, Traian Basescu a opinat ca marirea pensiilor si manipularea din campanie cum ca ceilalti le vor taia, i-au adus Vioricai niste procente importante din partea celor mai in varsta.

Excitat de discursul ex-presedintelui, sociologul Mirel Palada si-a permis sa-i adreseze o intrebare pe cat de indreptatita pe atat de surprinzatoare.

„De zece ani am o curiozitate. O spun fără răutate: unele persoane consideră că așa aveți dumneavoastră felul de a vorbi, altele consideră următorul lucru: consumați anumite substanțe. Așa vorbiți dumneavoastră sau… ați consumat ceva?”, a întrebat Palada.

Calm si neconflictual cum il stie o lume intreaga, Basescu, n-a stat mult pe ganduri si, intelept ca de obicei, i-a dat curiosului o replica pe masura.

„Domnule Palada, nu puteați rezista mai mult de 50 minute fără să deveniți porc. Daca mai luati in greutate 15-20 de kile o sa va contactez inainte de Craciun”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dăncilă primește pentru turul al doilea un ajutor nesperat de la Ponta

Dăncilă, sinceritate debordanta: „De Iohannis nu mi-e frică ca candidat da’ ca profesor….”