firea casca iohannis
in ,

Credincioasa Firea reinterpretează electoral porunca ”să nu minți” și minte de îngheață apele!

Asa cum ne-a obisnuit in orice campanie electorala, enoriasa Firea, isi lasa in cui haina de protectoare a bisericii si imbraca blana de vulpe de sub care poate sa slobozeasca cele mai mari ineptii fara sa clipeasca.

Pentru cei care uitasera ca supusa Domnului este cea care la alegerile din 2014 s-a jurat ca l-a vazut pe Iohannis cum vindea copii in piata si fura case din buzunarele oamenilor cinstiti, Gabita a intrat din nou pe scena si minte de ingheata apele pe care si asa RADET-ul falimentar nu le mai poate incalzi.

Suparata ca Iohannis a vorbit liber la conferinta de presa de aseara, nu ca Dancila care a silabisit o poveste de pe niste fituici, coana Firea s-a gandit ca nu l-ar mania deloc pe Dumnezeu daca face si ea o aroganta electorala, inventand o prostie cu care sa o ajute pe Viorica sa traverseze strada.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!”, declara, plina de venin, umila enoriasa dupa ce a publicat un trucaj grosolan pe o retea neortodoxa de socializare.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Încep pelerinajele la Icoana Fătătoare de Minciuni din Kiseleff!

bahmuteanu prigoana

Bombă în mondenul de duzină! Bahmuțeanca și Prigoană s-au împăcat!