in ,

Cozi la extinctoare în farmaciile din Capitală! Pensionarii cer ca dispozitivele anti-incendiu să se dea și pe rețetă compensată!

farmacie extinctoare

De ani de zile pacientul obișnuit al sistemului de sănătate din România s-a învățat ca, în caz de nevoie, să se interneze împreună cu medicamentele necesare tratării afecțiunii, cumpărate anterior din farmacii.

Nesimțirea guvernanților a escaladat, însă, situația, în ultimii ani, de la câteva piramidoane, aspirine, scutece sau calmante ajungându-se azi ca oamenii să trebuiască să se preocupe, în caz de operație, și de dispozitivele medicale necesare: o plasă pentru hernie, o rotulă de titan pentru menisc sau un cristalin.

Ministrul Sănătății: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbaţi

Episodul trist care a avut ca protagoniști medicii a căror neatenție a cauzat arsuri grave, la Floreasca, unei paciente aflate pe masa de operație, duce absurdul din sistemul de sănătate pe noi culmi.

Adevărul iese la iveală: nereguli și lipsuri la Spitalul din Piatra Neamţ

De două zile, farmaciile din Capitală au început să comercializeze și extinctoare de mică și medie capacitate, pentru achiziționarea cărora s-au format cozi ca pe vremuri, la carne, lapte, ouă sau butelii. Campionii acestui nou fenomen sunt pensionarii, care alcătuiesc liste la intrarea în Farmacii și supraveghează asistenții farmaciști să nu vândă mai mult de două dispozitive anti-incendiu unui singur cumpărător.

Chirilă, revoltat: „Urmează alegerile. Şi mulţi care au ars-o pe banii unui popor pe care l-au ţinut în întuneric, cu bună ştiinţă, vor merge în parlament”

”Să se dea decât câte un extinctor, maxim doi, să ajungă la toată lumea, până or hotărâ hoții ăștia de la guvernare să ni le bage și pă rețetă compensată, arză-i-ar focu’ lui Beuran pân stațiunile alea care își petrece ei Sărbătorile pe pensiile noastre!”, este morala proclamată azi, în fața Farmaciei Tei din Capitală, de către Floricica Dansatoarea, cunoscut lider de stradă al protestatarilor vârstnici sau fără ocupație.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un nou incendiu într-un spital, în Târgu-Mureș. În salon erau 6 pacienți

Rafila, anunț cutremurător! Ce se va întâmpla la jumătatea lunii decembrie