in ,

Să vină pesta! Șerban Nicolae e președinte la Senat!

serban nicolae la senat

Propunerea PSD pentru sefia Senatului Romaniei in persoana lui Serban Nicolae socheaza intreaga opinie publica cum, de altfel, a socat orice decizie a pseudo-socialistilor luata exclusiv pentru a le rezolva interesele si problemele personale. Inca de cand a renuntat la meseria de lacatus la IMGB, evidentiindu-se apoi ca lustrangiu al pantofilor lui Ion Iliescu sau ca sofer al infractorului Catalin Voicu, acest baiat simplu , inrait de dorinta imensa de parvenire, a reprezentat una dintre cele mai sinistre figuri ale politichiei dambovitene. Fie ca si-a agresat colegele din alte partide cu golaneli deprinse in mediile insalubre in care s-a format, fie ca s-a zbatut ca un caine turban atunci cand vreun coleg de clan simtea mirosul de puscarie, Serbanica n-a precupetit nici un efort ca sa ajunga un pesedist in cel mai pur inteles al cuvantului.

USR considera ca nominalizarea lui la functia de presedinte al Senatului jigneste poporul roman.

„Simpla numire a lui Şerban Nicolae drept candidat la cea de a doua funcţie în stat ne demonstrează cinismul acestui partid total corupt, rupt de ce înseamnă binele românilor. Şerban Nicolae este întruchiparea a tot ceea ce înseamnă vechea clasă politică din România, apărătoare a corupţilor şi a furtului din banul public, interesată doar de privilegii personale şi de clasă, interesată să controleze justiţia şi sistemul de promovare în funcţiile publice.

Alegerea lui Şerban Nicolae în funcţia de preşedinte al Senatului ar echivala cu aducerea lui Liviu Dragnea de la Jilava şi înscăunarea lui, iarăşi, la Camera Deputaţilor”, susţine senatorul Radu Mihail.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
prostituate centura ploiesti

Prostituatele de pe centura Ploieștiului acceptă și plata în măști anti-coronavirus!

gigi becali

Becali predă lecții despre sexul creștin: ”Nu vă mai împreunați în gură, că d-aia vi se înmoaie genunchii!”