in ,

Corina Bud, protest inedit împotriva comportamentului necivilizat al lui Orlando Teodorovici față de Ministrul Florin Câțu!

corina bud

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Catu, a absolvit Grinnell College din SUA (1996), un masterat în economie în cadrul Iowa State University (2002), iar din 2002 este doctorand al Iowa State University.

Liberalul a fost fost economist în cadrul Băncii Naţionale a Noii Zeelande (2001-2003) şi în cadrul Băncii Europene de Investiţii (2003-2005), apoi a fost economist sef la ING si sef al departamentului piete financiare, consultant si analist economic.

Fostul minstru al Finantelor, Eugen Teodorovici, zis si Orlando Minte putina, a fost angajat imediat cum a terminat liceul in sistemul bugetar iar de scolarizarea superioara s-a ocupat, printre picaturi, cand timpul i-a mai permis.

Cu toate astea, Orlando, ca orice loaza invidioasa pe premiantul clasei, nu conteneste sa-l jigneasca si sa-l hartuiasca de ani buni pe domnul Catu. Dupa ce l-a facut ´´chiparos´´, ´´ ficus´´ si alte alea, ieri, discotecarul blond i-a transmis ´´ sa traga o liniuta pe nas´´, exact cand liberalul dadea un interviu.

Socata de comportamentul grobian al tovarasului ei de clubarit, Orly, sexoasa Corina Bud a declarat ca asemenea apucaturi nu a vazut nici la ultimul carutas ofticat pe aia care conduc Lexus.

”Il cunosc bine pe Orlando, mergeam cu aceeasi gasca prin discoteci insa iesirile lui puerile ma fac sa-i arat coorul si chiar il rog sa ma stearga din agenda telefonului”, a zis Corina, postand cateva imagini sugestive.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ilie nastase iohannis lista condamnatilor

Lista condamnaților cărora Iohannis le-a retras sau ”a uitat” să le retragă decorațiile!

dancila femeia din cort

Polițiștii au identificat-o pe femeia care trăiește într-un cort, în pădurea din Scheii Brașovului! N-o să-ți vină să crezi cine este!