in , ,

Conspirații! Senatoarea AUR Diana Șoșoacă: „Se pregătește internarea mea cu forța, se pune la cale infectarea mea cu COVID”

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anunțat, sâmbătă seara, într-un live pe Facebook, că a primit informații potrivit cărora cineva dorește să o „interneze cu forța in spital”.

Diana Șoșoacă și Mădălin Ionescu, corona-conspirații la România TV. Postul a primit amendă

„Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament”, a spus senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă spune că „se pune la cale” infectarea ei pentru a servi drept „exemplu” celor care au militat împotriva coronavirusului și a măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități.

Diana Şoşoacă, AUR: ”Dacă Arafat se vaccinează, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!” – VIDEO

Senatoarea Diana Şoşoacă susține că este vizată de un complot

„Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat Diana Şoşoacă, pe Facebook.

VIDEO: Senatoarea Șoșoacă, scandal și amenințări în fața DIICOT: ”Ăștia nu știu ce-i așteaptă!”

Senatoarea AUR a subliniat ideea internării sale forţate: „Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Şoşoacă.

George Simion, liderul AUR: Mi-am vândut apartamentul ca să avem cum să facem campanie electorală

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai vocale susținătoare a teoriilor conspiraționiste cu privire la noul coronavirus. În toate ieșirile sale publice, ea s-a opus purtării măștilor de protecție sanitară și măsurilor de restricție impuse de autorități. Ea a refuzat să poarte mască inclusiv la consultările politice de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea viitorului premier.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iohannis carantina

Imaginile cu primul român vaccinat vor fi difuzate în direct. Klaus Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii

Din puțul gândirii. Adrian Streinu Cercel: „La masa de Crăciun mâncați pe rând sau cu masca pe nas!”