in , ,

Diana Șoșoacă și Mădălin Ionescu, corona-conspirații la România TV. Postul a primit amendă

Diana Șoșoacă, membru în Senatul României din partea AUR și Mădălin Ionescu, fost prezentator TV, au expus mai multe conspirații despre pandemia de Covid-19 la TV.

S-a întâmplat în două emisiuni din 21 noiembrie de pe România TV: „România de poveste” și „România Exclusiv”, cu Simon Gheorghe, respectiv Ioan Korpos în rolul de moderatori, potrivit paginademedia.ro.

Minciunile lui Raed Arafat au ieșit la suprafață

Uitați-vă în ce hal sunt opresați românii și în ce bătaie de joc am ajuns, suntem sclavii poliției și jandarmeriei, unei părți, pentru că restul poliției și jandarmeriei au ales să se alăture poporului român și le mulțumesc din suflet pe această cale, dar ce a mai rămas și vedeți cum se comportă, vă spun că am dosare penale împotriva jandarmilor care au încătușat oameni pentru că nu poartă mască. Este un teatru mizerabil. Minciunile lui Raed Arafat au ieșit la suprafață (…) Cele mai abuzive măsuri din Uniunea Europeană și fără niciun rezultat.

Mor pentru că îi omoară, îi omoară tratamentul lui Tătaru. Ăla-i criminalul-șef împreună cu Arafat și îmi asum ceea ce spun. Am acte!”, a declarat Diana Șoșoacă, membru în Senatul României din partea AUR la România TV.

Iată ce a spus și Mădălin Ionescu: „Există o poveste, o mega afacere care s-a dezvoltat în jurul aceste probleme medicale și acestui atac bacteriologic la adresa umanității, există un lanț de oameni, de băieți deștepți în toată lumea, care au dezvoltat mega afaceri în jurul acestui Sars-Cov-2. Aceste mega afaceri țin de … și de aceste teste. Cu aceste teste, prieteni, Real Time PCR, nu fac diferența între Sars-Cov-2 și virușii gripali și tot felul de coronavirușii, retroviruși.

Au dispărut gripele din România. Cât de slow motion să fii cu inteligența să nu-ți dai seama că este anormal așa ceva. Cine-și închipuie că au dispărut gripele? Toți pacienții descoperii pozitiv ar putea să aibă altceva decât Sars-Cov-2 sau aproape toți.

Există sigur și cazuri de covid fără nicio discuție. Dar hai să vă spun care este și șmecheria în această poveste. Medicamentele, tratamentul care li se administrează multora dintre pacienți, medicamente care se administrează pot trata și infecții virale gen gripe, înțelegeți?

Nu văd cât de tare ne-au ajutat măștile, că românii până la urmă, 80%, 90% dintre români au respectat partea cu măștile, în vară aveam mai puține cazuri când mergeam pe la mare, văd că se poartă măștile în prostie, dar crește numărul cazurilor, adică, nu văd cât de tare ne-a afectat povestea asta, adică până la urmă purtarea măștilor și dezinfectarea non-stop reprezintă o dezimunizare dacă vreți, adică ne transformă în niște persoane mai vulnerabile la boli. Cu cât dezinfectezi mai mult și cu cât porți măștile astea mai tare, paradoxal, și în perspectivă spun, s-ar putea să ai mult mai mari probleme când te vei întâlni cu virușii, pentru că vei fi mai sensibil”. 

Pentru aceste declarații România TV a fost amendată cu 5.000 de lei.

Cine e Diana Șoșoacă, AUR?

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai vocale prezențe ale partidului Alianța pentru Unirea Românilor. S-a făcut remarcată la protestele de la pelerinajele din această toamnă. Zilele trecute, Diana Șoșoacă a apărut în fața ziariștilor fără să poarte mască și s-a lăudat, într-o postare, că și-a dat masca jos în fața președintelui Klaus Iohannis.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Tesla deschide un centru la București și face angajări. Au fost scoase posturi la concurs

Traian Băsescu, nou dosar penal pentru fals în declarații