in ,

Raed Arafat a descoperit-o pe Mona, antidotul care distruge coronavirusul!

raed arafat cu mona

In timp ce mii de specialistii ai planetei trudesc in sute de centre de cercetare ca sa gaseasca solutia de anihilare a coronavirusului, romanul nostru, Raed Arafat a facut marea descoperire fara nici cel mai mic efort. Fiind nevoit sa transporte un suspect de gripa chinezeasca, seful SMURD s-a spalat pe maini cu un simplu dezinfectant  pe baza de alcool dupa care, la analize, a constatat ca virusul murise instantaneu in contact cu solutia respectiva. Bucuros de rezultat, domnul Arafat a chemat de urgenta toate televiziunile care conteaza si a facut anuntul salvator.

”Am un breakingnews de maxima importanta: am omorat monstrul. Arma fatala pentru coronavirus este alcoolul. Ii sfatuiesc pe toti cetateniii care au intrat in contact cu virusul ucigas sa apeleze cu incredere la orice fel de alcool nu insa inainte de a se spala pe maini cu apa si sapun si nu pe nemancate. Acum se explica de ce in localitatile cu multi betivani nu s-a inregistrat nici un caz de gripa”, a transmis secretarul de stat.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus

91 de persoane izolate din pricina coronavirusului în județul Ialomița!

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile: Întrebări și răspunsuri despre noul coronavirus (2019-nCoV)