in ,

Câți bani poți scoate din buzunar dacă nu respecți restricțiile

Marți intră în vigoare restricțiile din Capitală.

Masca de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise, iar unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis că masca de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise, că unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul on-line, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării, respectiv în scenariul roșu, și că toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Activitatea în creșe și after-school-uri este permisă în continuare.

De asemenea, Prefectura Capitalei anunță că desfășurarea activităților în învățământul superior va fi reglementată de senatul fiecărei universități, acestea având autonomie universitară.

Ludovic Orban a anunțat că vor exista controale serioase, iar cetățenii care vor fi prinși fără mască riscă să primească o amendă cuprinsă între 500 lei şi 2.500 lei, sume stabilite prin Legea 55/2020, privind starea de alertă.

Rata de infectare cu noul coronavirus în București a crescut. Incidenţa cumulată a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori, iar de marți au intrat în vigoare mai multe restricții.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

De ce este benefic să gătești împreună cu copilul tău. Sfaturi de la specialiști

Ministrul Educației: În casele fără curent electric elevii pot urmări lecțiile la tv – VIDEO