in , ,

Casieriță bătută de cumpărători pentru că se scuipa pe degete ca să numere banii!

Stirile si zvonurile alarmiste despre coronavirus se propaga cu o viteza ametitoare iar oamenii, mai ales cei foarte creduli, se panicheaza mai rau ca in timpul Razboiului Mondial. Credeam ca nu ne mai poate soca nimic atunci cand auzim detalii despre reactiile ciudate pe care le au unii dintre noi in fata noului pericol. Totusi ce s-a petrecut la un hypermarket din orașul Victoria intrece orice imaginatie.

Aseara, o casierita a magazinului a fost surprinsa de o cumparatoare gravida ca se scuipa pe degete ca sa poata numara mai usor banii primiti. Atat i-a trebuit viitoarei mamici care nu a vazut in gestul casieritei decat o incercare de asasinare a micutului ei din pantec prin infestarea cu coronavirus. In cateva secunde intreaga coada de cumparatori s-au mobilizat, au inceput s-o scuipe si sa-i care pumni bietei femeie aflata in spatele casei de marcat.  Conflictul nu a putut fi aplanat decat dupa ce bodyguarzii magazinului au chemat doua dubite de politisti care au restabilit ordinea si disciplina impartind pulane si bocanci fara numar.

„Numai o criminala profesionista putea sa scuipe cu coronavirus in fata mea ca sa-mi imbolnaveasca copilu´ inca nenascut. Ar trebui arsa pe rug nenorocita”, a declarat doamna gravida de la care a inceput tot scandalul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
    • Pardon? Unu: nu vă cunoaștem și nu am defăimat imaginea nimănui în materialul de față. Doi: dacă, prin absurd, v-am fi cunoscut și ne-am fi propus să vă defăimăm, cu siguranță v-am fi cerut mai întâi acordul… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dan Diaconescu a rămas în Rolls-ul gol după ce s-a trezit cu recuperatorii la ușă!

sorina pintea

Ca urmare a agravării stării sale de sănătate, Sorina Pintea a solicitat, pe lângă perfuzia cu euro, și o injecție de lei!