in ,

Bugetarii cer încă trei zile libere între Crăciun și Revelion, ca să aibă timp să-și răspundă la urările de Sărbători!

bugetari

Federația Salariaților din Sistemul Bugetar a depus azi o cerere inedită la Secretariatul General al Guvernului. Bugetarii cer, în mod concret, încă trei zile libere între Crăciun și Revelion, pentru a avea timp timp să-și răspundă la urările de Sărbători pe care le primesc, în mod tradițional, pe WhatsApp, Messenger și sms.

„Fiind niște funcționari responsabili, ne-am dat seama că, în eventualitatea în care nu vom putea răspunde la toate mesajele tradiționale de Sărbători, sentimentul de frustrare ne va face să nu ne mai putem concentra asupra activității noastre la birouri, de aceea am solicitat câteva zile libere în mod suplimentar”, se arată în solicitarea Federației.

Pentru că s-au declarat încă de la bun început niște guvernanți la fel de responsabili ca și bugetarii pe care îi au în subordine, ce vor să găsească soluționare pozitivă tuturor problemelor, miniștrii Cabinetului Orban au cerut, la rându-le, minim șapte zile libere înainte de Crăciun, pentru a oferi un răspuns care să mulțumească solicitanții.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
anamaria prodan cozonac

Anamaria Prodan, declarată cea mai darnică româncă a anului! A împărțit cozonaci la peste 500.000 de români pe Instagram!

daniela crudu

Cât te costă să ți-o aducă Moș Crăciun la pat pe Daniela Crudu?