in , ,

Un labrador din Ploiești a mers peste 100 de km, pentru a-și mușca, în Poiana Brașov, stăpânul care îl abandonase în casă!

labrador

Un labrador din Ploiești, ce a mers peste 100 de km, pentru a-și mușca, în Poiana Brașov, stăpânul care îl abandonase în casă, a devenit peste noapte vedeta prahovenilor. Max, câinele model al ploieștenilor, este protagonistul unei povești pe cât de simple pe atât de incredibile și pline de învățăminte.

Pe 23 decembrie, stâpânul labradorului, domiciliat în Ploiești, a plecat, ca în fiecare an, într-o vacanță de două săptămâni la Poiana Brașov, acolo unde intenționa să își petreacă sărbătorile. În anul recent încheiat, din păcate, omul a decis să-și abandoneze câinele, explicându-le intențiile sale apropiaților.

„Fraților, m-a îmbolnăvit câinele ăsta, nu mai am oră decentă de trezire, nu mai pot să mănânc fără el și nici la agățat nu mai reușesc să ies fără să-l dau și pe el o tură de club, ba chiar să-i comand și o Cuba Libre, neapărat cu Pepsi Light, că nu-l suportă pe ăla cu zahăr! Nu mai fac față! Abia aștept să o iau înspre munte și, în prima benzinărie de pe drum, l-am și trimis la plimbare!”, declara inițial stăpânul lui Max, ulterior răzgândindu-se și închizându-l pur și simplu în casă.

Ceea ce nu și-a imaginat niciodată stăpânul lui Max a fost faptul că, cinci zile mai târziu, câinele său avea să apară chiar pe pârtia Clăbucet, adulmecând în fiecare colț al zonei în căutarea proprietarului său, iar în momentul în care l-a dibuit, după mai multe ore de căutare, a alergat către el și i-a făcut franjuri, în câteva zeci de secunde, costumul de schi. Ploieșteanul s-a ales și cu câteva mușcături zdravene la nivel de posterior, până a doua zi, mulțumită sistemului de camere de supraveghere și a televiziunilor locale, ce au preluat imaginile, Max devenind o mascotă locală.

Fapt pentru care, o zi mai târziu, câinele s-a întors acasă cu mașina personală a edilului municipiului Ploiești, edil a cărui familie l-a și adoptat pe impetuosul Max, scoțându-l zi de zi prin Parcul Municipal, la adunat voturi pentru anul viitor de la alegătorii cărora povestea bravului labrador le stoarce lacrimi în colțurile ochilor.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
memelusa

Sexy Memeluşa, fiica lui M.M Stoica, s-a maturizat și i se spune acum ”Mameluşa”!

Dorin Florea primar targu mures

Primarul din Târgu – Mureș are idei de nazist: ”Numai cei cu venituri și educație vor putea să aibă copii!”