in ,

Banalul publicitar: Nu ne vindem țara dar ne cumpărăm coliva de la turci!

Nu ne vindem țara dar ne cumpărăm coliva de la turci, câtă vreme ea conţine ingrediente pur româneşti de cea mai bună calitate: fulgi de cocos madagascarian, pelete de banane braziliene, bomboane cu interior din rahat turcesc, zahăr pudră din Costa Rica şi Columbia, care poate fi consumat şi prin tragere pe nas. Grâul provine din culturi virgine teleormănene, pe care nu le-a văzut şi călcat nimeni vreodată, exploatate de firme bio-fantomă.

Avantajele semipreparatului sunt excepţionale: în 10 minute se obţine o colivă delicioasă, evitându-se astfel vechiul proces de preparare care constituia o adevărată corvoadă pentru populaţia feminină a României. Produsul este disponibil în trei variante, funcţie de aroma conţinută: ananas, papaya şi passiflora (floarea-pasiunii). Se poate înmâna ca atare, nepreparat, preotului venit la procesiune, pentru ca acesta să aibă timp să celebreze cât mai multe înmormântări zilnic, în vederea eficientizării fondului de pensii.

Coliva semipreparată a primit girul şi binecuvântarea Patriarhiei, după ce producătorul a contribuit creştineşte la fondul pentru construcţia Catedralei Neamului. Se află în pregătire şi o reclamă în care Preafericitul degustă coliva cu fulgi de cocos, exclamând preamulţumit: „Dai un ban, dar iei ceva gustos!”

Poftă bună şi Doamne-ajută la toată lumea!

Citește și Banalul publicitar: Despre culmea cutremurului și cine se mai nevoieşte azi prin clopotniţe

Photo Credit: Andreea Brutaru
colivă de la turci

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
scolile ialomiţene

Şcolile ialomiţene rămân închise până la finalul săptămânii

stat

Între Caritasul pensiilor de stat și iminenta naționalizare a pilonului II