in ,

Aviz inconștienților: coronavirusul nu se omoară după mici cu muștar dar se dă în vânt dupa cheflii cu grătar!

melteni la gratar

Inainte de 1989, cu exceptia protipendadei comuniste, toti romanii erau la fel si se putea vorbi de o singura Romanie. Odata cu castigarea libertatii de a-si arata fiecare crestin ce are in tartacuta a inceput impartirea in tabere: prosti vs destepti, nostalgici vs progresisti, saraci vs bogati, cinstiti vs penali. In aceasta teribila perioada de pandemie avem ocazia sa ne mai dividem in alte doua multimi: inconstientii care nu respecta reglemetarile autoritatilor si cei care-si vad de izolare, realizand pericolul la care se expun in comunitatea din exteriorul locuintei.

Culmea cretinismului a fost atinsa, cum era de asteptat, in week-end cand turme de oi imbracate ca oamenii au iesit sa manance porc la iarba verde. Nu se stie daca micii si ceafa prajita a aparut in ADN-ul romanilor din timpul lui Decebal sau a ramas ca semn de opulenta din perioada cozilor comuniste insa un lucru este clar: poate sa dea cu bombardeaua ca pe roman n-o sa-l dezlipeasca nimeni de gratarul incins si de berea rece.

Acum, dupa ce oficialitatile au vazut ca n-au cu cine vorbi si au inasprit regulile jocului atragem si noi atentia cu o cugetare: coronavirusul nu se omoara dupa mici cu mustar dar se da in vant dupa tembelii care stau bot in bot, scurma cu mainile nespalate prin gramada de carnati, ragaie, canta si danseaza in jurul gratarului ca in cea mai linistita vacanta.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
patuleanu

Un primar PSD e convins ca în perioada pandemiei nu se mai respecta nicio lege: ”Ce, bă, astea sunt vremuri de pus radarul?”

alex velea

Alex Velea, dezlănțuit împotriva primarului care propus ștampilarea celor infectați co coronavirus!