in ,

Un primar PSD e convins ca în perioada pandemiei nu se mai respecta nicio lege: ”Ce, bă, astea sunt vremuri de pus radarul?”

patuleanu

Marian Patuleanu, edilul localitatii Singureni-Giurgiu este cunoscut in zona pentru iesirile sale  dese, agresive si penibile si mai putin pentru realizarile pe care doar le-a promis in campanie dar de care a uitat complet dupa ce s-a vazut in fotoliul de barosan.

Oprit de agentii de la circulatie pentru depasirea vitezei regulamentare prin localitate, ´´trimisul lui Dumnezeu pe Pamant´´a luat foc, ca de obicei cand niste muritori de rand isi permit sa-l deranjeze cu legile tarii, si a facut un circ de toata pomina. Cu telefonul in mana, Marian i-a amenintat pe politisti ca vorbeste direct cu ministrul Vela sa-i dea imediat afara si , cu o logica de fier, le-a atras atentia ca este absurd sa mai foloseasca radarul in aceste vremuri tulburi.

”Ce, ba, vreti sa va dau spaga ca sa nu-mi luati carnetul? Cum va permiteti , ba, sa-mi puneti mie radarul in vremuri de criza mondiala cand io ma grabesc sa izolez oamenii ca sa nu se infesteze cu coronavirus?”, si-a argumentat Patuleanu goana nebuna prin mijlocul urbei.

Bai, tranta ieftina! Bai, maimutoiule de doi lei! Cu ce esti tu mai special ca oricare om simplu care se grabeste ca-l are pe ta-su la spital sau ca-i moare capra in grajd? La fraieri de ce sa se puna radarul, ma, si la tine, printule de balegar, sa se faca organele ca ploua? Cum sa reprezinte poporul unul ca tine, ba, care incita la nerespectarea legilor tarii?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Boschetarii, protest legitim la Guvern: „Pe noi de ce nu ne izolați în niște case?”

melteni la gratar

Aviz inconștienților: coronavirusul nu se omoară după mici cu muștar dar se dă în vânt dupa cheflii cu grătar!