in , ,

Alex Velea, dezlănțuit împotriva primarului care propus ștampilarea celor infectați co coronavirus!

alex velea

Cu toate ca ne dam majoritatea ditamai cetatenii europeni, foarte multi dintre semenii nostri isi demonstreaza lipsa de educatie si de civilizatie in aceste zile de cosmar. Masurile anuntate de autoritati cu privire la campania impotriva coronavirusului au fost clare si pe intelesul tuturor dar asta nu inseamna ca sunt si respectate. Dupa ce s-a observat ca inca sunt indivizi care ies din carantina ca si cum ar fi la hotel in vacanta, primarul Timisoarei a propus o varianta, deja folosita in India, prin care ´´evadatii´´sa fie recunoscuti imediat cand se misca in spatiul public. Stampilarea pe maini ar fi o masura nu prea civilizata insa foarte practica, declarat domnul Nicolae Robu.

Instantaneu au sarit o gramada de internauti care, parte au fost de acord, parte si-au simtit incalcat dreptul de fi idiot si iresponsabil.

´´Cum sa scrii pe oameni ca pe niste vite, domnule? Intelegeam daca le facea un dragon, un citat din Mike Tyson , o pereche de vulturi, dar nu o ștampila, ca doar nu suntem animale sa ne murdarim corpul cu tot felul de inscriptii tampite”, a transmis foarte nervos Alex Velea

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
melteni la gratar

Aviz inconștienților: coronavirusul nu se omoară după mici cu muștar dar se dă în vânt dupa cheflii cu grătar!

Coronavirusul mai al dracu’ decât Ceaușescu: poliția a închis o biserică și a amendat preotul!