in ,

Amendați cu 340.000 de lei, pe niște cheflii din Piatra Neamș i-a costat Paștele ca și când ar fi petrecut pe Lună!

amenda piatra neamt

Oricat ar fi romanul de sarac, cand vine vorba de sfintele sarbatori, face pe dracu-n patru si petrece mai abitir ca regii din antichitate. Crestinul mioritic a fost crescut in spiritul sacrificiului fata de zeitatile care-i aduc ploaia, belsugul si bucuria si, inca de pe vremea stramosilor daci, se simte dator sa puna pe masa festiva si ce nu are, simtind o placere deosebita sa manance si sa bea fara masura, sa urle si sa faca scandal ca si cum numai cu aceste apucaturi primitive pot fi alungate „ cele rele”.

In cartierul Valeni din frumosul oras Piatra Neamt, o gasca de prieteni si rude au facut un tambalau atat de mare cand au auzit ca a inviat Hristos incat s-au hotarat sa plateasca oricat numai sa nu uite niciodata aceasta traire divina. Ca prin minune, la numai cateva minute dupa ce au postat filmulete cu petrecerea, cerul si-a trimis reprezentatii  care aveau sa le indeplineasca dorinta.  Costumati in uniforme de politistii, ingeriii pazitori ai ordonantelor militare, i-au amendat pe cheflii cu 340 000 lei, suma ce le va aminti pe veci de Sfanta Sarbatoare Pascala din anul cu coronavirusul.

„Pentru faptele constatate, poliţiştii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea măsurilor dispuse de ordonanţele militare, în cuantum total de 320.000 de lei şi 23 de sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform Legii 61/1991 republicată, în valoare totală de 20.000 de lei“, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Doi medici infestați cu coronavirus s-au trezit, după tratament, cu pielea neagră!

barbulesti ialomita

Bărbulești, la un pas de Carantină: 22 de persoane infectate în comună și încă 4 în Urziceni!