in ,

Astazi, de Ziua mondială a WC-ului, candidații promit scoaterea României din rahat!

dancila pisoar

Ziua de 19 noiembrie a fost desemnata din anul 2013 de ONU ca fiind Ziua Mondiala a toaletei. Nu este vorba de toaleta pe care o va purta Viorica Dancila deseara cand va sari gardul ca sa intre la dezbaterea lui Iohannis ci de ”cabina unde si regele intra singur”, numita popular cacastoare.

Pe intreg globul sunt circa 4,5 miliarde de oameni care traiesc fara conditii sigure de salubritate iar 892 milioane de pamanteni isi fac nevoile in aer liber. Acest procent international este depasit doar de statistica noastra nationala care arata ca , in Romania, aproape jumatate din crestini lucreaza in mediul privat din fundul curtii si o treime din scoli isi trimit elevii sa se usureze dupa salcamul din spatele cladirii sau langa masina lu’ dom´ director.

Daca Organizatia Natiunilor Unite si-a propus ca obiectiv de dezvoltare durabila sa rezolve problema toaletelor pana in anul 2030, cei doi candidati la functia suprema in Romania nu sufla o vorba despre acest insignifiant detaliu cu toate ca, fiecare in felul lui, ne promite ca va scoate tara din cacat.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

“Trăiește Crăciunul” la DIVA, cel mai mare maraton de filme de sărbătoare

Cea mai scumpă vacanță vândută la Târgul de Turism a costat 12.777 euro. Cine a cumpărat-o și care este destinația