in

Cea mai scumpă vacanță vândută la Târgul de Turism a costat 12.777 euro. Cine a cumpărat-o și care este destinația

La finalul Târgului de Turism 2019, reprezentanții celei mai mari rețele de agenții de turism din România, Dertour, prezintă ce tip de vacanțe au căutat cel mai mult românii.

Peste 850 de vacanțe au fost vândute amatorilor de călătorii la standul Dertour, pe timpul celor patru zile de târg.

Cele mai căutate destinații au fost Turcia (cu pachete de la 438 euro/7 nopți), Thailanda (de la 599 euro/7 nopți) și Egipt (de la 399 euro/7 nopți).

Dacă Turcia este cea mai populară în rândul românilor, cea mai inedită destinație în care a fost cumpărată o vacanță a fost Panama, iar cea mai îndepărtată este Cancun, aflată la o distanță de 10.050 km de București.

Când vine vorba de alegerea vacanței perfecte, se pare că 75% dintre persoanele care au cumpărat vacanțe la Târg au fost femei.

La categoria prețuri, cea mai ieftină vacanță vândută de Dertour a fost de 140 de euro, pentru o vacanță în Viena de două nopți.

Cea mai scumpă vacanță vândută la Târgul de Turism a fost de 12.777 euro, în Maldive, la un resort de cinci stele, pe plajă, cu piscina proprie, în regim all inclusive, pentru o familie cu un copil, timp de nouă nopți, incluzând bilete de avion și transferuri interne cu hidroavion. Clienții au acces și la ,,Just Veg” – primul restaurant vegetarian din Maldive premiat la nivel mondial, se bucură de cazare într-un resort premiat cu distincția “Premium All Inclusive resort of the year” 2015, servicii de fine dining și băuturi alcoolice fine ale unor branduri de top, toate pentru o vacanță perfectă.

Conform statisticilor după Târg, cea mai populară perioadă în care românii aleg să meargă într-o vacanță este la începutul verii, în intervalul 20 iunie – 5 iulie.

Peste 14.000 de persoane au vizitat anul acesta Târgul de Turism.

Ofertele de vacanță prezentate la târg au cuprins oferte speciale pentru Revelion, incluzând propuneri inedite precum petrecerea Sărbătorilor de iarnă în Delta Dunării, vacanțe în destinații exotice (Thailanda, Bali, Mauritius, Panama, Cancun), pachete Early Booking pentru vacanțe de vară 2020, dar și vacanțe în România. Dertour a lansat și noi destinații pentru vara 2020, în Tunisia și Bali, cu un număr record de 17 plecări pe fiecare destinație.

„Românii caută tot mai mult vacanțe în destinații exotice, fiindcă acum sunt foarte accesibile ca preț – cu atât mai mult cu cât azi, nu mai trebuie să achite toți banii deodată, ci pot opta pentru avans mic și plată în rate, ceea ce fac ca orice vacanță, oricât de sofisticată, să fie accesibilă oricui”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila pisoar

Astazi, de Ziua mondială a WC-ului, candidații promit scoaterea României din rahat!

Asia Fest

Cea de-a șaptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo