in , , ,

Anunț de ultimă oră despre Liviu Dragnea: „A reușit!” Decizia luată de judecători

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care ispășește pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul Rahova, se poate întoarce la muncă în închisoare, după ce acest drept îi fusese interzis. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă.

Interviul care i-a adus problemeCine e ”jurnalista” cu mustață care i-a luat ”interviu” lui Liviu Dragnea!

Curtea de Apel București a admis cererea lui Liviu Dragnea de a se întoarce la muncă, după ce fusese sancționat pentru interviul dat din închisoare.

Foto: Liviu Dragnea și Radu Mazăre, pictorial de senzație pentru calendarul Penitenciarului Rahova!

„Admite acțiunea în parte. În baza art.14 din Legea nr.554/2004, suspendă executarea: -art.17, alin.4 din Decizia ANP nr.500165/2017, în măsura în care retragerea de la muncă este determinată de aplicarea sancțiunii disciplinare prevăzute de art.101, alin.1, lit.d din Legea nr.254/2013. -art.24, lit.c din Decizia ANP nr.500165/2017, în măsura în care interdicția de folosire la activităţi cu caracter gospodăresc este determinată de aplicarea sancțiunii disciplinare prevăzute de art.101, alin.1, lit.d din Legea nr.254/2013. până la pronunţarea instanţei de fond asupra acțiunii în anulare. Respinge în rest acțiunea. Cu recurs, în 5 zile de la comunicare”, este decizia pe scurt a Curții de Apel București.

Foto exclusiv!Irina Tănase, în halatul lui Dragnea: „M-am îmbrăcat cu el, mi-am dorit să te simt cât mai aproape”

Codrin Ștefănescu sare în apărarea lui Dragnea

Codrin Ștefănescu, bunul prieten al fostului lider PSD Liviu Dragnea, a anunțat într-o postare pe Facebook că Dragnea și-a recăpătat dreptul la muncă în închisoare.

„Avocatul Flavia Teodosiu a reușit, azi, sā obtinā la Curtea de Apel București suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza cāruia i-a fost retras dreptul la muncā! Vā reamintesc cā sancțiunea i-a fost datā in urma unui interviu dat in presā! Pentru cā Liviu Dragnea nu are voie sā vorbeascā și nu are drepturi de nici un fel! Pentru cā actuala putere incā tremurā de spaimā doar când i se pronuntā numele! Bravo, Flavia! Ai reușit sā indrepți un abuz infiorātor și ai demonstrat cā existā magistrați care aplicā corect legea!”

FOTO HOT! Nora lui Liviu Dragnea, fără sutien pe Instagram!

Liviu Dragnea, cercetat disciplinar

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancțiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Mărturii cutremurătoare ale piloților folosiți de marele patriot, Dragnea Liviu:”Ne punea să-l ducem cu elicoperul și până la wc”

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

A fost prelungită carantina în orașul Slobozia

Veste bună! Prețuri mai mici la cazări de sărbători. Hotelierii au pregătit pachete speciale