in ,

Mărturii cutremurătoare ale piloților folosiți de marele patriot, Dragnea Liviu:”Ne punea să-l ducem cu elicoperul și până la wc”

Pentru cei care inca mai cred ca Liviu Dragnea fost incarcerat din ordin politic si numai pentru o mica gainarie teleormaneana, avem o stire interesanta: sirul infractiunilor comise de marele patriot este interminabil si daca despre unele nu se va afla nimic inseamna ca acolo au fost implicati si baieti din alte tabere.

Marturii absolut socante vin si din partea pilotilor care stateau zi si noapte la cheremul modestului socialist pentru a-l transporta cu elicopterul prin toata tara, la barlogul din Insula Belina si uneori doar pana la coltul strazii. Ca de, „taranul pana nu e si fudul parca nu e prost destul”.

„Contractul era facut intre compania de zbor si PSD. Partidul i-a platit toate deplasarile domnului Dragnea si prietenilor lui”, povesteste pilotul Constantin Apavaloaie.

Simpatizantii haiducului care imbrobodea prostimea cu dragostea lui pentru napastuiti, trebuie sa afle ca „banii de la PSD” erau, de fapt, bani de la bugetul de stat, deci din buzunarele noastre ale tuturor contribuabililor cinstiti si nu din profitul fermei de porci a infractorului.

Eu unul,  nu-mi amintesc sa-i fi dat acordul acestui brav roman, actualmente puscarias, ca sa-mi cheltuiasca banii pe plimbari exotice printre nori in timp ce mainile ii odihneau intre picioare de eleve.

Daca insa mai exista conationali care vad in luxul trait de pesedisti un act de mare patriotism inseamna ca gripa chinezeasca e nimic fata de ce o sa ne astepte la urmatoarele alegeri.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dr. Angela Hubler, Spitalul de Boli Infecțioase, ne arată cum trebuie să ne spălăm pe mâini pentru „a nu se mai lipi nicio boală de noi” – VIDEO

basescu bea

Masură anticoronavirus: Traian Băsescu cere limitarea numărului de credincioși la slujbele de Paște!