in ,

Cine e ”jurnalista” cu mustață care i-a luat ”interviu” lui Liviu Dragnea!

dragnea-alexandrescu

Liviu Dragnea a dat primul interviu de când a fost închis, pentru 3 ani și 6 luni, pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul lider PSD a intrat în dialog din spatele gratiilor cu fosta lui colaboratoare Anca Alexandrescu, prezentată drept ”jurnalistă” de realizatorul emisiunii 100% de la Realitatea Plus.

”Jurnalista” care i-a ridicat lui Dragnea mingi la fileu, vorbind de sub vechea sa mustață, a prestat patetic, pentru empatia publică, începându-și dialogul cu formulări inedite gen Mi-a fost dor să vă văd și Mi-e dor să vorbesc cu dv. despre politică, care l-au jenat chiar și pe versatul politician.

În fapt, potrivit Libertatea.ro, Anca Alexandrescu este o mai veche colaboratoare a lui Dragnea, care se ocupa de comunicarea lui și era în permanență prezentă în suita fostului lider PSD. După detronarea lui Dragnea din fruntea partidului, Anca Alexandrescu a devenit consiliera fostului premier Viorica Dăncilă. În trecut, ea a mai condus departamentele de comunicare din guvernele Adrian Năstase și Victor Ponta. A fost, de asemenea, consilier al fostului primar al Bucureștiului Sorin Oprescu. Anca Alexandrescu a mai fost director de comunicare al KazMunayGas, compania kazahă care a preluat datoriile Rompetrol de la Dinu Patriciu. Anca Alexandrescu este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
subioecte bac biologie

Avem subiectele la biologie! Află ce întrebări vor primi azi cei care dau BAC-ul la această materie!

putin

Rusia anulează restricțiile legate de Covid! Cetățenii – liberi să facă tot ceea ce le ordonă Vladimir Putin!