in

Elon Musk a făcut 4 teste Covid în aceeași zi: „Se întâmplă ceva extrem de dubios”

Elon Musk a anunţat vineri, pe Twitter, că a primit rezultatul testelor pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Testele au fost atât pozitive, cât şi negative.

Rezultate contradictorii

Elon Musk a primit două rezultate pozitive, dar şi două negative în 24 de ore. El și-a manifestat nedumerirea cu privire la acest aspect și spune că a avut simptomele „unei răceli obișnuite”.

„Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astăzi. Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive. Acelaşi dispozitiv, acelaşi test, aceeaşi asistentă medicală. Teste rapide atigen de la BD”. 

Musk a folosit testul BD Veritor, care nu a fost încă aprobat de FDA, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din SUA. Rezultatele oferite nu sunt 100% sigure, cu atât mai mult cu cât încărcătura virală ar putea fi prea mică pentru a o detecta.

Elon Musk va face mai multe teste și va aştepta 24 de ore pentru un rezultat pe care să se poată baza. În prezent, testele PCR sunt considerate cea mai bună opţiune pentru testarea precisă a COVID-19.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Inhalațiile de aburi sunt eficiente împotriva coronavirusului? Adevărul despre leacurile băbești

Dat în urmărire națională, prins pentru că nu purta mască