in ,

Vei putea călători cu avionul doar dacă te vaccinezi împotriva COVID 19

Cu toate că vaccinarea anti-Covid nu este obligatorie, dacă dorim să călătorim cu avionul în anumite ţări trebuie să facem dovada vaccinului.

Industria aviatică este printre cele mai afectate de criza provocată de pandemie, iar apariția vaccinurilor e văzută de companiile aeriene drept posibilitatea de relansare a afacerilor.

Citește și: Raed Arafat: „Eu mă vaccinez! Normal că pot fi efecte secundare, dar trec!”

Principala companie australiană de aviație, Qantas, a anunțat că nu va permite accesul la bordul avioanelor sale al pasagerilor fără vaccinul anti-Covid.

Șeful transportatorului aerian, Alan Joyce, a declarat că aceasta va fi „o necesitate” atunci când vor fi disponibile vaccinuri: „Vom solicita oamenilor să se vaccineze înainte de a putea urca în aeronavă … pentru pasagerii internaționali care ies și pentru oamenii care părăsesc țara credem că este o necesitate”

Australia și-a închis frontierele la începutul pandemiei și le-a cerut celor care se întorc în țară să intre în carantină.

Mai recent, țara s-a bazat pe blocaje, testări pe scară largă și depistarea rapidă contactelor pentru a împinge infecțiile zilnice la un nivel apropiat de zero.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

A furat 20 de trotinete electrice de pe stradă și și-a deschis propria afacere

Alina Vidican, după transplantul total al feţei: „Trebuie să lucrez şi la creier” – FOTO