in ,

Alertă cu bombă în Mall. Toate persoanele au fost evacuate!

alerta cu bomba mall

Pompieri, poliţişti, jandarmi şi forţe SRI intervin, duminică seara, la un mall din Râmnicu Vâlcea, după un apel la 112 care anunţa că în centrul comercial a fost amplasată o bombă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, a declarat că mall-ul este evacuat. Poliţiştii încearcă să identifice apelantul la 112.

„În seara aceasta, în jurul orei 18:54 a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în mall ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasata o bomba. Polițiști, jandarmi și forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului. Rugăm cetățenii care se află în incinta mall urilor să respecte indicațiile date de către forțele de ordine”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Se pare că apelul cu bombă este o glumă proastă a unui copil.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la Shopping City Mall pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență în urma unui apel de amenințare cu bombă făcut de un minor la 112. La fața locului au fost trimise doua echipaje (unul de stingere și o autospecială SMURD) coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea. In același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Vâlcea și SMURD de la celelalte subunități pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

El a adăugat că, de asemenea, au fost pregătite și corturile pentru asigurarea condițiilor necesare acordării primului ajutor în cazul eventualelor victime.

„În același timp, in urma primirii apelului, tot personalul din incinta centrului comercial a fost evacuat. La fața locului se fac verificări pentru a se stabili dacă există sau nu o situație care ar putea pune in pericol viața persoanelor prezente în zonă”, a mai spus Popescu.

Autorităţile au evacuate ambele mall-uri din Râmnicu Vâlcea.

„Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din mall-ul vechi şi 2.500 din mall-ul nou”, a declarat Cătălin Udrea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
abi talent ceas2

Prodanca i-a făcut cadou lui Abi Talent un ceas cu diamante: ”La un olimpic i-aș fi dat decât o bere, că din matematică n-am înțeles decât înmulțirea!”

cristina topescu

Tragedie în media românească: A murit Cristina Țopescu!