in ,

Președintele, prins de Poliție cu Prima Doamnă pe terasa unui restaurant, după ora închiderii!

restaurant inchis

Preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, a fost prins de poliţie, alături de soţia sa, Doris Schmidauer, pe terasa unui restaurant din centrul Vienei, după ora închiderii. Van der Bellen şi-a prezentat în mod public scuze duminică, transmite DPA.

Președintele Van der Bellen a confirmat întâmplarea pentru cotidianul Kronen Zeitung şi şi-a prezentat scuze, explicând că purta o conversaţie cu soţia sa şi nu a băgat de seamă când a trecut timpul.

Poliţia a confirmat, de asemenea, că preşedintele Austriei a fost văzut în restaurant. Acesta consuma încă băuturi alcoolice împreună cu soţia sa, la o masă, atunci când poliţia a pătruns în local pentru o verificare de rutină. Restaurantul era oficial închis în momentul controlului poliţiei.

În Austria, barurile şi restaurantele pot ţine deschis doar până la ora 23:00. În caz contrar, patronii localurilor riscă amenzi drastice, de până la 30.000 de euro, conform unor legi noi legate de pandemia cu noul coronavirus.

„Îmi pare într-adevăr foarte rău. A fost o greşeală”, a declarat preşedintele Van der Bellen pentru publicaţia Kronen Zeitung.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ministrul in chiloti

VIDEO: Ministrul Tineretului și Sportului, în chiloți în direct la tv!

PRIMARIA MUNICIPIULUI FETESTI

Un bătrân bolnav de Covid s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului din Fetești!