in ,

Pentru că nu mai are loc de operații estetice, Mihaela Rădulescu îi face mărire de penis lui Felix!

mihaela radulescu marire

Pasiunea cunoscutei prezentatoare Mihaela Rădulescu pentru operațiile estetice, care, de cele mai multe ori o fac să sperie copiii pe stradă și doar de puține ori o fac să arate mult mai tânără decât cei 50 de ani din buletin, adică de doar 49 de ani, este arhicunoscută, potrivit Academiei Cațavencu.

Ca să-și păstreze tinerețea, ea a apelat adesea la specialiști plasticieni. Se pare că și anul ăsta Mihaela ar fi dorit să-nceapă sezonul de toamnă – iarnă măcar cu niște botox nou nouț, dar nu mică i-a fost mirarea aflând, de la chirurgul ei favorit că acest lucru nu mai e posibil.

”I-am băgat botox peste tot, până și în gingii, i-am scos coaste, i-am aranjat rotulele, i-am scos monturile de la picioare, i-am schimbat și silicoanele, i-am pus unele all season, că de la schimbarea repetată a anvelopelor de vară cu alea de iarnă îi stricasem tot șasiu, de nu mai aveai loc unde să bagi cricul. I-am umblat până și la sprâncene și la pleoape, căci, atunci când clipea, i se ridicau degetele în sandale. Cam asta e, atât, mai mult nu mai am ce-i face”, a precizat chirurgul.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
saci dobroesti

Deșeuri infectate cu coronavirus, împrăștiate pe câmp, lângă București!

maria grapini maci rl

Agramata Maria Grapini se simte ”Dunnezeu” pe Facebook!