in ,

Pentru că nu mai are loc de operaţii estetice, Mihaela Rădulescu îi face mărire de penis lui Felix!

mihaela radulescu felix marire de penis

Pasiunea cunoscutei prezentatoare Mihaela Rădulescu pentru operaţiile estetice, care, de cele mai multe ori o fac să sperie copiii pe stradă şi doar de puţine ori o fac să arate mult mai tânără decât cei 50 de ani din buletin, adică de doar 49 de ani, este arhicunoscută.

Ca să-şi păstreze tinereţea, ea a apelat adesea la specialişti plasticieni. Se pare că şi anul ăsta Mihaela ar fi dorit să-nceapă sezonul de toamnă – iarnă măcar cu nişte botox nou nouţ, dar nu mică i-a fost mirarea aflând, de la chirurgul ei favorit că acest lucru nu mai e posibil.

”I-am băgat botox peste tot, până şi în gingii, i-am scos coaste, i-am aranjat rotulele, i-am scos monturile de la picioare, i-am schimbat şi silicoanele, i-am pus unele all season, că de la schimbarea repetată a anvelopelor de vară cu alea de iarnă îi stricasem tot şasiu, de nu mai aveai loc unde să bagi cricul. I-am umblat până şi la sprâncene şi la pleoape, căci, atunci când clipea, i se ridicau degetele în sandale. Cam asta e, atât, mai mult nu mai am ce-i face”, a precizat chirurgul.

Supărată că nu mai are ce-şi opera, ingenioasa Mihaela a găsit totuşi o soluţie pentru a-şi satisface dependenţa de operaţii estetice: îi va face mărire de penis lui Felix Baumgartner.

”Suntem împreună de 5 ani şi ne bucură de o relaţie perfectă. Suntem făcuţi unul pentru celălalt şi ne înţelegem de minune, e şi normal aşa câtă vreme Felix e un bărbat ideal! Dar nici măcar el nu e perfect, mai are nevoie de mici retuşuri… Nu mari, câţiva centimetri, dar ştiţi că şi câţiva centimetri contează”, ar fi spus celebra divă.

Potrivit surselor noastre, în cazul în care operaţia de mărire de penis nu va reuşi, Mihaela Rădulescu va cere medicilor să-i transplanteze lui Felix direct penisul lui Dani Oţil.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dunca turcan amanta

Pesedistul Marius Dunca îi trage poalele peste gură ”amantei” Raluca Turcan!

velea bunica doua matusi

Pentru că nu mai are niciun centimetru de piele disponibilă, Alex Velea se va tatua pe o bunică şi pe două mătuşi!