in , ,

Accident teribil la Circul de Stat: managerul Bogdan Stanoevici a ieșit în decor!

bogdan stanoevici

Bogdan Stanoevici este un actor cunoscut in ultima vreme pentru jocul sau in diferite telenovele tv dar  mai ales pentru castingurile la care participa din dorinta de a juca in cele mai inalte posturi publice. El face o figura aparte in lumea artistilor deoarece nu viseaza sa interpreteze, ca alti colegi de breasla, un Hamlet, Mihai Viteazul sau Caligula.

Dupa ce a fost titularizat de Sergiu Nicolaescu în rol de pistolar cu charm, în pelicula ”Noi, cei din linia intai!”, Stanoevici a fost distribuit de Victor Ponta in rolul de Ministru al Romanilor de pretutindeni, apoi a prins sefia Circului de Stat din Bucuresti si, anul trecut, a candidat la prezidentiale motivandu-si initiativa cu o dorinta mai veche a mamei sale ”care l-a rugat sa faca ceva pentru tara lui”.

Acum si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei, greseala capitala daca ne gandim ca imediat ce a auzit o astfel de nesimtire, credincioasa Firea a luat masuri urgente si nu i-a mai prelungit contractul cu circul, lasandu-l doar pe micul ecran.

”Dupa ce a cheltuit 595 000 euro cu trei spectacole care au avut incasari de numai 52000 euro, va dati seama ce minte de gospodar are acest simpatic saltimbanc cu fular din filmele de antrenament pentru P.T.A.P”, ar fi declarat, pe surse, Gabriela Firea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Bírók Károly preot ditrau

Preotul ungur din Ditrău, recidivează: ”De când mâncăm pâine făcută de sri-lankezi, am început să vorbim limba lor!”

ambasada romaniei la londra

Mihalache, de râsul lumii: Ambasada României din Londra, datoare 75.000 de lire la chirie!