in ,

Abuzurile poliției politice continuă: a fost arestat Daniel, fiul domnului Sile Cămătaru!

daniel sile camataru

Oricat de mult l-au criticat unii pe Liviu Dragnea cand se plangea toata ziua, saracu´, de marsaviile statului paralel, iata ca, pana la urma trebuie sa-i dam dreptate: fortele obscure si potrivnice poporului roman exista si nu contenesc sa faca inscenari ingrozitoare. De data aceasta a picat in plasa arestarilor politice, comandate de nepatriotul Iohannis, unul din fiii reputatului filozof Sile Camataru. Daniel, odrasla lovita de nedreptate, a fost prins conducand cu permisul suspendat de doua ori in numai cateva luni. Ultima data a si lovit un batran aflat pe trecerea de pietoni dupa care a fugit de la locul faptei.

Exact ca atatea alte mii de cetatenii care infunda nevinovati puscariile inumane din Romania, Danut  va fi arestat preventiv si are sanse reale sa ajunga la resortul unde au petrecut numeroase concedii taticu’, unchiu si alte rude cinstite ale lui.

”Nu vreau ca fiul meu sa fie victima luptelor politice si sa ajunga un tanar fara viitor cum am patit-o si eu. Saptamana urmatoare m-am programat la Cotroceni si o sa-i explic lu´ Iohannsi ca cu mine nu-i merge ca cu Dragnea. Sa-i dea drumu´ lu´ Daniel ca altfel, pun tigrii pe ei”, s-a dezlantuit domnul Sile Camataru.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mitropolitul streza

Mitropolitul Streza: Merţ la comandă, cu cruce în loc de stea şi număr preferenţial ”What The Hell”!

pasajul basarab noapte

LIGHTS ON: Bucureștenii i-au aprins instalația lui Firea!