in

Fostul liberal, Gigi Becali: ”Ce să caute Iohannis la dezbatere cu o femeie? Bă, sunteți pe miriște?”

gigi becali

Cu toate ca peste cateva zile va fi turul al doilea la alegerile prezidentiale, problema intalnirii dintre contra-candidatii Iohannis si Dancila a devenit, parca, mai importanta decat chiar rezultatul final al scrutinului.

Electoratul este impartit mai dihai ca in 1990 cand, atunci cand venea vorba de pro sau anti FSN, se bateau socrii, se scuipau copiii si divortau sotii casatoriti de-o viata.

Legat de  dezbaterea mult trambitata, sunt alegatori care n-au reusit sa-i cunoasca in ultimii ani pe finalisti si au chef de putin spectacol, altii inteleg ca, pentru un profesor serios ca neamtul, este foarte dificil sa comunice de la egal la egal cu o cea mai slaba eleva pe care a dat-o Videle, iar o a treia categorie de cetateni este multumita si daca il aude pe fiecare in parte fara sa aiba pretentia la un circ desfasurat in acelasi studio de televiziune.

Printre credinciosii care s-au evidentiat cu o gandire profunda pe aceasta tema se numara si eruditul liberal , Gigi Becali, care o desfiinteaza pe Viorica Dancila pe care o vede, mai degraba, angajata cu ziua la stana lui decat in functia suprema a statului.

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie! Cum să votez o femeie președinte?! Ne ducem pe miriște! Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat! Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Scriptură. Nu se poate să fie președinte femeie!”, a declarat Becali, aruncand cu o pompa de bicicleta dupa niste oi ratacite.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ana nicole martin

Sexy regina Instagram-ului se iubește cu un român celebru!

conor mcgregor

Conor McGregor after one week in Vaslui (Romania)