in ,

Tăriceanu dat afară! Conducerea ALDE îi cere să plece la table cu pensionarii, în Cișmigiu!

Atmosfera incendiara in ALDE dupa ce fostul manechin Calin Popescu Tariceanu si-a dovedit inca o data caracterul duplicitar, meschinaria si prefacatoria patologica.

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, i-a cerut demisia frumosului sau sef, dupa ce acesta s-a intalnit de mai multe ori cu initiatorii motiunii de cenzura, Ciolacu si Ponta, in contextul in care partidul lor facea parte din aceasta guvernare si nu au fost de acord cu demersul opozitiei.

Tariceanu intruchipeaza perfect definiția „solutiei imorale” in politica, acel grupuscul fara cap si coada care ar muri imediat daca nu se lipeste de un animal mai puternic pe a carei spinare sa ciuguleasca firimituri si resturi intru supravietuire.

„Ieri, imediat după votul pe moţiune, am aflat cu surprindere şi dezamăgire că domnul Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit cu iniţiatorii moţiunii care au dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă întreb ce căuta domnul Tăriceanu la această discuţie. Pregătea o alianţă politică alături de cei de care ne-am despărţit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni şi să revii alături de cei de care te-ai despărţit acum 5 luni”, si-a arata supararea domnul Gerea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
epidemie de gripa

Nu e coronavirus, dar ucide! 18 persoane decedate din cauza gripei, în România!

Iohannis, președintele care se ține de cuvânt! L-a nominalizat tot pe Orban, așa cum a promis!