in ,

Dorel Căprar, șeful PSD Arad, un Dorel socialist cu geacă de 1500 de euro…

dorel caprar geaca moncler

Ca un socialist veritabill care lupta pentru drepturile muncitorilor si taranilor necajiti, Dorel Caprar s-a prezentat la DNA imbracat modest, purtand umil o geaca Moncler, din gama Cluny cu blana de coiot, care pe site-ul producatorului are pretul de 1500 euro.
Pentru cele doua milioane de amarati care inca mai cred in minciunile pesediste amintim ca fudulia afisata de Dorel nu este o exceptie in randul ”celui mai mare si cinstit partid din Romania”.
Viorica de la Videle s-a remarcat exclusiv cu brosele si ceasurile de j´de mii de euro, Orlando Minte Putina poarta pantofi sport Run Away de la Louis Vuitton de 500 euro bucata si, in general, majoritatea patriotilor de stanga din Romania se sacrifica pentru bunastarea alegatorilor traind in cele mai scumpe vile, masini, bijuterii si alte accesorii.
Problema care se pune legat de ”pieptarul de fitze” afisat de Dorel de la Arad este urmatoarea: o fi Moncler original? Caz in care DNA-ul are intr-adevar de lucru. Sau e o facatura luata de la Dragonul Rosu ? Caz in care, baiatul nostru, este un simplu ghertoi care vrea sa para ceea ce nu este.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Ilie_Nastase clown

În semn de mulțumire pentru că Iohannis nu i-a retras decorația, Ilie Năstase face un gest de mare noblețe!

prima farmacie cu păcănele

La Galați s-a deschis prima farmacie cu păcănele din România!