in , , ,

Zuckerberg dă cărțile pe față: vezi ce se-ntâmplă, cu contul tău de Facebook, de săptămâna viitoare!

ac facebook algortim neoliberal

Începând de săptămâna viitoare, conturile tuturor utilizatorilor de Facebook vor da like și follow automat conținutului neoliberal afișat de alți utilizatori din rețeaua de socializare, noul icon-ul de susținere urmând să fie celebrul pumn al ideologiilor marxiste, anunță Academia Cațavencu.

Schimbarea vine după ce Mark Zuckerberg a decis că este momentul să îi facă pe toți cei care se folosesc de avantajele de comunicare ale platformei sale să ia contact cu ideologia progresistă, fie că vor, fie că nu vor.

În atare condiții, cu noua actualizare, conturile sau paginile de Facebook, repotezat Faceprogressbook, vor începe să partajeze automat articole de pe blogurile activiștilor Green Deal, Greenpeace, de pe portalul de știri CNN, de pe siteurile Partidului Democrat din America sau de pe paginile Black Lives Matter, China Daily și Antifa.

În România, newsfeedurile vor fi invadate de comunicate plantate de PSD, USR și Pro România, iar indiferent de știrile căutate, algoritmul va oferi exclusiv soluții editoriale furnizate de Digi 24, Spot Media și Sputnik.md.

Pe lângă noile modificări, spun redactorii Academiei Cațavencu, confidențialitatea conținutului va fi, de asemenea, extrem de afectată, datele personale ale utilizatorilor de rețea socială urmând să fie puse la dispoziția grupurilor de inițiativă și de presiune progresistă.

Mai mult decât atât, în termen de două luni, accesarea conturilor de facebook va fi amplu restricționată, urmând să fie condiționată, de exemplu, în varianta mobile, de folosirea exclusivă a unor terminale marca Oppo, Huawei, Xiaomi, Realme și OnePlus.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
printul phillip

Prințul Phillip al Marii Britanii, aruncat în Tamisa de protestatarii Black Lives Matter, după ce a fost confundat cu statuia unui negustor de sclavi!

trump occupy china

Trump a lansat Call of Duty – Occupy China: ”l-am strâns de gât pe Xi Jinping cu două bețișoare de urechi chinezești!