in ,

Tragedie în Țară Galilor! Pește român înecat în inundațiile provocate de uraganul Dennis!

inundatii dennis

Duminică dimineaţă, aproape 200 de alerte de inundaţii au fost declarate într-o zonă care se întinde din Scoţia până în Cornwall. La Aberdaron, în sudul Ţării Galilor, vânturile au suflat cu peste 145 km/h. Sute de zboruri au fost anulate si transportul feroviar din aceasta regiune a fost suspendat. Institutul meteorologic britanic (Met Office) a declarat cod roşu de furtună pentru sudul Ţării Galilor, cel mai ridicat nivel de alertă, ca urmare a ploilor abundente provocate de furtuna Dennis, fiind primul de acest acest gen emis din decembrie 2015.

Cu toate ca avertisementul de ”pericol de moarte” a rasunat pe toate posturile de radio si tv, au fost si cetateni care nu au tratat cu maxima responsabilitate situatia. Georgica Tauru’, un roman care practica meseria plasator de prostituate de peste de 4 ani, a fost susprins de viitura chiar in momentul cand ”se servea” la una din angajatele sale.

”Eram in masina cu sefu’ si-l rezolvam la scurt. Norocu’ meu a fost ca aveam gura astupata si apa n-a avut pe unde sa intre. Sefu’, saracu’, stetea intins cu scaunul dat pe spate si nici n-a stiut ce i se intampla. A venit valu’ si l-a inecat ca pe caini. Dumnezeu sa-l odihneasca ca a fost om bun”, povesteste Suzy, fata care i-a afost alaturi pana in ultima clipa.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dinamo – FCSB: O imagine cât un Derby!

grebenisan si ceusan 0

Asia Express: Ceușan și Grebenișan și-au pus silicoanele și botoxul pe Instagram! Foto