in ,

Viorica Dăncilă recunoaște: ”Modelul meu în viață este Tarzan – Omul Maimuță!”

dancila

„Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă…”, a declarat  Nicolae Moga, la intalnirea electorala de la Constanta, gesticulând sugestiv ca si cand ar fi vrut sa o posede acolo, pe loc.

Miscata pana la lacrimi de complimentele libidinoase ale colegilor-slugi- innascute, Viorica, cu rimelul siroind pe obraji, a simtit nevoia sa faca o destainuire intima extrem de emotionanta.

”Iti multumesc din suflet, Nicule, pentru vorbele escelent de frumoase. E adevarat, am practicat multi ani inotul in apa si am fost prima femeie din lume care a traversat Dunarea imbracata in rochie,, pentru ca eram pudica si imi era rusine sa ma scald in chiloti. Modelul meu in viata a fost Tarzan omul maimuta, romanul nostru plecat din Banat. Mi-am dorit mereu sa fiu Viorica-femeia pavian cu mantie”, a povestit Viorica cu ochii pisati ca gardurile teraselor de vara.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Bucuria patrioților cinstiți: Dragnea iese din pușcărie săptamâna viitoare!

dana budeanu protv

Dana Budeanu, scoasă de pe sticlă de Pro TV! Vezi reacția croitoresei!