in , ,

Bucuria patrioților cinstiți: Dragnea iese din pușcărie săptamâna viitoare!

Cutremuratorul slogan al taranistilor, ”Dreptate, ochii plansi vor sa te vada”, isi gaseste aplicabilitatea, culmea, in tabara adversarilor socialisti. Saptamana viitoare, liderul stangii cinstite din Romania, Liviu Dragnea, va iesi din inchisoare. Deja teleormanenii au inceput sa taie porci si vitei, sa dea cep la butoaiele de zaibar si sa antameze lautarii. In PSD, sentimentele sunt impartite: unii isi pregatesc straiele de sarbatoare in timp ce  Viorica si gasca ei si-au cumparat bilete de avion cu o destinatie necunoscuta.

Problema este ca Livache se va bucura de libertate doar o singura zi pentru ca , in sfarsit, i s-a aprobat cererea de permisie. Demersul are la baza fisa sa medicala in care psihiatrul penitenciarului recomanda iesirea periodica a pacientului in mijlocul oamenilor cinstiti pe care urmeaza sa-i escrocheze pana la vindecarea completa.

”La hoti este exact ca la alcoolici. Ca sa-i dezveti de viciu, trebuie sa o iei treptat si sa-i lasi sa fure din ce in ce mai putin, pana se vindeca”, a declarat reputatul medic Staniloaie Danut.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mema Zilei: Scrisoarea lui Ceaușescu către fiul său risipitor, Iliescu!

dancila

Viorica Dăncilă recunoaște: ”Modelul meu în viață este Tarzan – Omul Maimuță!”